In de islam is de vrouw het grootste slachtoffer…

Wereldwijd lijden zowel moslims als niet-moslims onder de ISLAM(betekent onderworpenheid aan de wil en woorden van Allah) en telkens zijn vrouwen de grootste slachtoffers:kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, anti-vrouwengeweld, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eer gerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks, genitale verminking, enz…

moslimavtekenDe islam reduceert de vrouw tot een bezit van de man en de man tot een geil wellustig wezen dat zich niet kan bedwingen in aanwezigheid van een vrouw…

/…(“De man heeft het recht zijn vrouw te slaan bij ongehoorzaamheid”/Koran – 4:34)… Ze mogen niet eens zelf bepalen of ze de deur uit mogen; het is haar mannelijke voogd die bepaalt of ze dit wel of niet mag. (“Aan de vrouwen van de profeet – 1400 jaar geleden – werd bevolen om thuis te blijven en slechts vanachter een gordijn met mannen te praten”/Koran – 33:33, 53, 59)…

De Koran (een leidraad voor alle tijden en plaatsen) is overduidelijk geen boek dat respect voor meisjes en vrouwen predikt: “En de mannen hebben een rang boven haar en Allah is machtig en wijs” (Koran 2:228)… “De getuigenis van een man is dat van twee vrouwen waard”(Koran – 3: 282)… “De vrouw kan minder argumenteren in discussies dan de man” (Koran – 43:18)…. “De erfenis van een vrouw is de helft van die van een man” (Koran – 4:176)… “Een man kan huwen met een meisje dat niet geslachtsrijp is” (Koran – 65:4)… “Moslimvrouwen mogen nooit met niet-moslims trouwen ” (Koran – 2:221)… Dat is een van de discriminerende regels … “Uw vrouwen zijn een akker voor u, zo komt dan tot uw akker zoals gij maar wilt” (Koran – 2:223)… Erg veel analytisch vermogen is hier niet nodig…

leesverder>>
thebalkanschronicles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.