Het nieuwe Nederlandse kabinet is een dief van onze ziel, Verplicht naar Rijksmuseum, Tweede Kamer en volkslied zingen als afleiding voor ontmantelingen

Het kan hard gaan in de ontwakingsfase. In september 2012 stemde ik nog op Mark Rutte. Geen idee meer waarom, ik kan me alleen een gevoel herinneren – hij speelde de staatsman die verantwoordelijkheid wilde nemen, de ‘overheidsfinanciën op orde wilde brengen’ en het voortouw nam.

Het rode potlood zou ik nu met geen mogelijkheid meer in de buurt van zijn naam kunnen krijgen. De man is een totale volksfraudeur gebleken – en eerlijk gezegd was mijn gevoel toen ook meer een wens, geen overtuiging…

/Als VVD, D66, CDA, PvdA/GroenLinks werkelijk de Nederlandse identiteit en cultuur willen beschermen dan zullen ze moeilijke beslissingen moeten nemen over wat die cultuur mogelijk bedreigt en wat nodig is om die te beschermen. Zodat mensen binnen hun landsgrenzen – met hun eigen mores – hun cultuur kunnen behouden. En het ook buiten het Rijksmuseum nog leuk rondwandelen is. Maar dát wil het nieuwe kabinet niet.

leesverder>>
tpo\sietskebersma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.