Leegloop bij alFitrah

De salafistische organisatie alFitrah implodeert. Als gevolg van grote financiële problemen en gedwongen pandontruiming hebben ouders besloten hun kinderen die daar lessen volgen weg te halen. Ook zijn leraren vertrokken. Een bestuurslid is opgestapt door onenigheid met imam Suhayb Salam.

Imam Suhayb Salam van de alFitrah-moskee.Twee weken geleden besloot de rechtbank na een kort geding dat alFitrah het pand aan de Pahud de Mortangesdreef in Overvecht binnen een maand moest verlaten. De organisatie van de omstreden imam Suhayb Salam had opnieuw een behoorlijke huurachterstand opgelopen – inmiddels ruim 100.000 euro – en de rechter vond daarom ontruiming van het pand geoorloofd. Vorige week werd beslag gelegd op een aantal bezittingen van alFitrah.

Ouders met kinderen die islamitische lessen volgen bij alFitrah, voelen aan dat het voortbestaan onder druk staat en hebben besloten hun kinderen daar weg te halen…

/De Nederlandse samenleving verdient het niet te worden vergiftigd met zieke denkbeelden…

leesverder>>
ad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.