Knifeman Arrested After Jihadi Attack on Police Outside Buckingham Palace, Two Officers Injured

Police officers have been attacked outside Buckingham Palace, the main residence of Queen Elizabeth II.

Afbeeldingsresultaat voor police officers attack Buckingham PalaceEarly reports cited witnesses as describing the man as being armed with a sword or possibly a machete, but Metropolitan Police later confirmed the weapon as a knife.

Two officers were injured whilst restraining the attacker and suffered minor injuries to their arms. Police confirmed the London Ambulance Service were called and both officers were treated at the scene. They have not been taken to hospital. No other persons were injured.

The Queen was not resident at the palace at the time of the attack.

Witnesses were reported as saying there were “heavy [police] rifles on display”,  and the area was soon secured by dozens of officers and police vehicles.

Breitbart London reported from the scene that all lights on monuments had been switched off and there was still a heavy police presence…

readmore>>
breitbart

From Belgium;

De man die gisterenavond aan Buckingham Palace in Londen politieagenten verwondde met een mes, is opgepakt in het kader van de antiterrorismewet. Volgens de politie was de 26-jarige man gewapen met een “zwaard van 1,20 meter” en schreeuwde hij “Allahu Akbar“.

 The Mall was cordoned off after the rampage, which has seen one man arrested on terror offences“De man die meermaals Allahu Akbar had geroepen, is geneutraliseerd met traangas”, zei de politie in een persbericht. De man probeerde “een zwaard van 1,20 meter te grijpen” dat op de passagiersstoel lag in zijn voertuig.

De man stopte zijn voertuig bewust voor een politiewagen in een veiligheidszone aan het paleis. Drie ongewapende agenten stapten uit de politiewagen. De man wou het zwaard grijpen. De drie politieagenten liepen allen lichte verwondingen op toen ze traangas gebruikten om de verdachte te overmeesteren. Tijdens de schermutseling riep de man meermaals “Allahu Akbar”, klonk het.

Terreur
Volgens politiebevelvoerder Dean Haydon, hoofd van de antiterreurdienst, handelde de man alleen. “Op dit ogenblik zoeken we geen andere verdachten”, zei hij. Het voorval wordt onderzocht als een terroristisch incident…

leesverder>>
vtm
Also published on Fenixx.org

Gerelateerd; telegraaf>> sun>>

  • Man arrested after police attack outside Buckingham Palace
  • Police attacked outside Buckingham Palace – BBC News
  • Buckingham Palace on LOCKDOWN outside Royal residence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.