Feit: diversiteit- en LHGBTQIA politiek is een aanslag op taal, gezond verstand en wetenschap, ‘Kom eens met argumenten tegen’, hoor ik steeds. Ik zou zeggen kijk om je heen.

Go be what you want to be!’ klinkt het al decennialang wereldwijd, en hoewel veel landen homohaat kennen stond de teller in het westen op overwegend tolerant en verdraagzaam.

Cijfers in Amerika laten zien dat het aantal voorstanders van het homohuwelijk jaarlijks toeneemt, die emancipatie is enorm hard gegaan. Mensen (ook Christenen) wisten: met een beetje verandering draait de wereld gewoon door – en waarschijnlijk met iets meer blije mensen erop. Men merkte dat niemand er last van had als twee mannen of twee vrouwen in Miami, Amsterdam of Londen de knoop doorhakten.

Gewoon meegaan in de fantasie die zich afspeelt. Dat heet begrip tonen

Er komen niet meer blije mensen bij door de transgender LHBGTQIA ‘emancipatie’ of moet ik zeggen de ‘translobby’ die niet zozeer ‘wees wie je bent’ als motto heeft maar ‘laat anderen – als therapeuten tot uw dienst – verplicht meegaan in wat je denkt dat je bent’. En ja, ik heb daar last van. Ik wil andermans ego niet opvijzelen ten koste van feiten en principes, we hebben allemaal onze eigen strijd. Ik ben een moeder van tweede kleine jongens die ik bijvoorbeeld graag als mannen wil opvoeden. Zonder schuldgevoel. Ik wil niet op Burgernet lezen dat er uitgekeken wordt naar een ‘genderneutraal persoon’…

leesverder>>
tpo\sietskebergsma

  • Burgernet wil hulp met zoeken naar een genderneutraal dinges.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.