De Heere God pikt dat gendergedonder niet langer

Ik ben een trouw lezer van het Reformatorisch Dagblad. Het is een degelijke courant, zonder slap geouwehoer over sport, de treurbuis en het Mediapark, dat ondermaanse Gehenna dat ook wat mij betreft onmiddellijk vernietigd mag worden met zwavel en vuur.

Deze week las ik een schitterende hoofdredactionele donderpreek over de genderhysterie die Nederland in een wurggreep houdt. De aanleiding was de programmeur van Google die ontslagen werd nadat hij een interne memo schreef over het personeelsbeleid van zijn werkgever. James Damore stelde dat er minder vrouwen in technologiebedrijven werken, omdat ze nu eenmaal anders zijn. Vrouwen staan meer open voor gevoelens en schoonheid, geven meer om mensen dan om dingen, zijn aardiger, werken beter samen, zijn minder assertief, minder eerzuchtig, enzovoort.

Niks nieuws onder de zon natuurlijk, want iedereen weet dat al, los van een zooitje fopacademicae dat deze week notabene in hun lijfblad de volle laag kreeg van een echte wetenschapster, Angela Crott…

leesverder>>
hpdetijd

  • Annelie Sjöberg: ”Gender neutral norms are destabilizing the Swedish society”
  • Raising Gender Neutral Kids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.