Beoordeel heiligverklaarde Van der Laan op daden

De heiligverklaring van burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan heeft te lang geduurd.

Afbeeldingsresultaat voor eberhard van der laan marokkanenIk vind het vreselijk dat hij ziek is en daar onder lijdt. Ook vind ik Van der Laan een sympathieke man. Maar dit zijn allemaal geen gronden voor de heiligverklaring van een politicus. Toch zag ik met verbazing hoe de burgemeester van Amsterdam heilig werd verklaard…

/Voordat de inkt van de heiligverklaring opdroogde, kwam De Telegraaf met een artikel dat zelfs een schijn van heiligheid bij de burgemeester van Amsterdam wegnam: ‘De kliek van koningin Saadia.’ Al eerder schreven Syp Wynia ( Elsevier Weekblad) en Nausicaa Marbe (De Telegraaf) scherpe en vooral feitelijke analyse over de rol die de Nederlandse Marokkanen spelen in de Amsterdamse politiek…

leesverder>>
elsevier\afshinellian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.