Hoppa: gestoorde extremist die aanslag Manchester ‘eigen schuld’ vond uit zijn dorp gejaagd en gearresteerd

Burgers én de overheid van het Verenigd Koninkrijk laten nog eens even zien dat ze het absoluut niet zullen toestaan dat iemand op welke manier dan ook de gruweldaden in Manchester probeert goed te praten.

Siddiq_1Foto: Hamza Siddiq, de malloot die niets liever doet dan de aanslag in Manchester goedpraten. Bron foto: Facebook

Terreurdaden an sich zijn al verschrikkelijk genoeg, en al helemaal als daarbij zoveel mensen, waaronder talloze onschuldige kinderen, omkomen. De gruwelijkheden houden tegenwoordig echter niet op bij het plegen van de aanslagen zelf. Zonder uitzondering zijn er nu altijd wel mensen die het op één of andere manier klaarspelen om terreur niet te veroordelen, maar om het met feest te onthalen of zelfs goed te praten. Dat aanstichters van terreur als ISIS en Al-Qaida dat doen verbaast niemand, maar het wordt pas echt ernstig als mensen in onze eigen landen dit gedrag gaan vertonen. En laat dat nu precies zijn wat er telkens gebeurt.

leesverder>>
dagelijksestandaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.