Hoofddoek bij politie is capituleren voor islam en een aanval op onze vrijheid en veiligheid

Door Blondemevrouw

Fatima Elatik is een moslimfundamentalist, die geïnfiltreerd is bij de politie als ‘directeur diversiteit’ binnen de eenheidsleiding.

De functie is speciaal voor haar gecreëerd en ze wordt als externe consulent betaald: € 12.000,- exclusief btw per maand. Ze is de belangrijkste adviseur van politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg.

Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform“.
Op advies van Fatima komt politie Amsterdam nu met het voorstel om het korps te islamiseren. Shariapolitie in de hoofdstad van Nederland. De islamitische hoofddoek wordt overigens bewust als ‘hoofddoekje’ omschreven, om de burger te laten denken dat het om een klein dingetje gaat, niets om je druk om te maken. Niets is echter minder waar:

De islamitische hoofddoek is de beste voorspeller van moslimfundamentalisme. Volgens wetenschappelijk onderzoek is iemand een fundamentalist als diegene instemt met drie stellingen: “gelovigen moeten terug naar de wortels van hun geloof’; ‘er is maar één interpretatie van de Koran/Bijbel mogelijk’; ‘de regels van mijn geloof gaan boven de wetten van mijn land“. Iemand met een islamitische hoofddoek draagt uit dat de regels van de islam boven de Nederlandse wetten gaan. Deze hoofddoek en een gezagsdragende functie bij politie gaan daarom overduidelijk niet samen.

“O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat zij hun gewaden over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijk om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen.” – Soera An-Noer (Het Licht) vers 31 + Surat Al-Ahzab 33:59

De islamitische hoofddoek moet de vrouw beschermen tegen de moslimman. Opdat zij herkend en niet lastig gevallen wordt.

readmore>>
dutchfreepress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.