School schrapt Moederdag en Vaderdag, “uit respect voor andere culturen”

Ouders van het Franstalige schooltje Singelijn in Sint-Lambrechts-Woluwe kregen vier dagen voor Moederdag een mail dat hun kinderen geen cadeautjes meer zullen maken voor Moeder- of Vaderdag. In de school zitten veel kinderen van andere culturen en daar wordt het feest niet gevierd, vandaar.

Volgens de schooldirectie en het pedagogische team van Singelijn zijn ze fier op de grote diversiteit in het schooltje. Omdat sommigen wel en andere geen Moeder- en Vaderdag vieren, is beslist om geen cadeautjes meer te laten maken door de leerlingen. “We wensen u mooie familiemomenten”, zo wordt de mail aan de ouders afgesloten…

leesverder>>
fenixx

  • Celebrating Mother’s Day is Prohibited in Islam / عيد الأم .. ! بدعة

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s