Interview: Ingrid Carlqvist & Stefan Molyneux on Sweden

Ingrid Carlqvist verteld; “We zakken verder en verder weg. Elke week zijn er weer meer en meer verkrachtingen, groepsverkrachtingen, moorden en pogingen daartoe. Ik denk dat iedereen heeft zitten wachten op een terroristische aanslag. Er zijn mensen die zeggen dat de reden dat we niet eerder een terroristische aanslag hebben gehad is omdat we zo aardig tegen de terroristen geweest zijn. Niet de IS-jihadis die terugkeren aanklagen maar ze banen en huizen geven enzovoort. Ik denk dat dat het beleid is geweest van de Zweedse politici; wees aardig, wees vriendelijk en dan zullen ze ons niet aanvallen…”

Luister naar de rest van haar verhaal;

  • Sweden Terrorist Attack | Ingrid Carlqvist and Stefan Molyneux

Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.