Beschouwing NPO Journaal woensdag 08-03-2017

Het NPO journaal gedurende een maand gefileerd op gehalte van kleuring, framing, bashing of nietszeggendheid. Vandaag het journaal van woensdag 08 maart met nog exact 1 week te gaan tot aan de Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart. Kunnen ze zich een beetje inhouden bij de NPO tot die tijd of wordt het een orgastisch gebeuren van framing? Objectiviteit naar de belastingbetaler die de NPO financiert valt nooit mee…

Alweer een latertje dit keer maar manmanman, wat ging er weer veel “mis” bij ’t achtuur journaal. Wat een enorm gejank van gutmenschen en allochtonen, maar daarover zo dadelijk meer. Allereerst wordt Turkije belicht, de minister van Buitenlandse Zaken mag niet naar Rotterdam komen. De uitbater van het zalencomplex ziet er vanaf en anders had de burgemeester Aboulaadklep Aboutaleb er wel een stokje voor gestoken. Dit, vanwege hoogopgelopen spanningen in de gemeenschap en wetend dat bij een bezoek, er stevige taal zal worden gesproken. Wat goed van die marokkaan hè, stem vooral elitair PvdA…UGH. Hij weet als geen ander wat een vreselijk primair gedrag die islamieten altijd vertonen. Deels ligt dat natuurlijk aan een mate van inteelt, hetgeen is toegestaan binnen de islam dat weer resulteert in een nadelig effect op IQ. Anderzijds dienen al deze mohammedanen hun absoluut perfecte voorbeeld te volgen volgens de koran. Dat voorbeeld is hun pedoprofeet en moordenaar Mohammed die eveneens met ieder in zijn buurt ruzie maakte. “Ons kent Ons” zullen we maar zeggen, maar ik wijk af… Erdogan gaat helemaal strak op zijn speech vol gif over Europa en met name de landen waar nu heibel mee is omtrent zijn campagnebezoeken. Minachtend wordt nog even de actie van Geert Wilders toegevoegd. Hij was demonstratief met een spandoek voor het Turkse consulaat gaan staan met de tekst “Blijf weg, dit is ons land”, ook in het Turks.

Dan volgt er de rubriek verkiezingsindoctrinatie. Geert Wilders werd in een regenachtig Breda enthousiast onthaald waar een vrouw haar liefde voor hem uitspraak voor de camera; “kei-verliefd”. Mark Rutte ging een stukje treinen in de “Stemtrein” waar hij Alexander Pechtold tegenkwam en natuurlijk werden hier wat gutmenschen aan het woord gelaten waar ik hier verder niet op in ga. Mevrouw NPOlicor vraagt, met (wan)hoop in haar stem, in gesprek met Ron Fresen of de VVD nu toch begonnen is aan een winnende campagne omdat zij volgens de peilingen nu boven de PVV uitkomen. Nee, dat ligt meer aan het feit dat de PVV wegzakt bash bash, aldus Ron Fresen. Mark Rutte wil het gevecht aan met Geert Wilders maar de laatste hapt niet, ook al een maand niet via Twitter, geen enkele aanval middels tweets. Geert Wilders gaat ook geen debat aan dus ja, Mark Rutte zweeft een beetje in het luchtledige. U moet natuurlijk als kijker wel begrijpen dat het allemaal aan die vermaledijde Wilders met z’n PVV ligt en zeker niet aan ons Markie. En Lodewijk Asscher ging gezellig bij Aboulaadklep (sorry, die fout maak ik telkens weer) Aboutaleb op de koffie. De beste man doet niet mee aan de campagne maar ja, Asscher die zich als dhimmie vereenzelvigt met ’s lands bekendste Marokkaan levert wellicht weer 2 stemmen op?

NPOlicor schakelt, aanhakend op de vorige rubriek, door naar de hoogste allochtonenversnelling om vervolgens flink gas te geven. Zeepertje kon dit nauwelijks aanzien dus u bent nu gewaarschuwd… Er is namelijk onderzoek gedaan door IPSOS naar het zweef- en stemgedrag onder de allochtoon, met name dan Turken en Marokkanen want deze groep blijft volgens de N(O)SB vaak “onderbelicht”. De items die voor deze “mede”-landers zwaar wegen worden in beeld gebracht. Zo zijn voor de Marokkaanse allochtoon discriminatie van bevolkingsgroepen, godsdienstvrijheid en verdeeldheid in de samenleving hot topics terwijl voor de Turken de belangrijke punten terrorisme, sociale zekerheid met uitkeringen en de buitenlandse politiek (lees behandeling cq. onderwerping aan Turkije) zijn. Ik denk dat ik de items voor u als lezer niet nader hoef te duiden…

Tot overmaat van ramp worden ook nog twee jankende allochtonen slachtoffers, Yasar en Mohammed, aan het woord gelaten die “verbondenheid” missen in de politiek. Het maakt uit hoe ik eruit zie, het maakt uit hoe ik heet, mensen met migrantenachtergrond/Marokkanen, wij dus worden gezien als criminelen, wij zijn moslims dus sympathisanten van IS, dat vinden wij jammerrrr jank jank. Er zijn ongeveer 2000 doden gevallen in Turkije met de couppoging, de Turkse “Nederlander” had gehoopt de hun Nederlandse buren zouden aankloppen en zouden zeggen; “oh, wat vreselijk, heb je iets nodig”. Ik mis steun voor Erdogan bij alle politieke partijen, zo zegt hij.

De beide allochtonen gaan op…jawel, DENK stemmen. Er wordt nog aan toegevoegd door één van deze heerschappen (zich onderwijl volledig in de slachtofferrol wikkelend); “Er wordt iets over de islam gezegd, iets negatiefs, het wordt weer allemaal groter gemaakt dan het is, dan ben ik blij dat er iemand is van DENK die toch wel opstaat en bepaalde vragen stelt. Het is belangrijk dat zij er zijn, het is een tegengeluid”.

Maar deze slachtoffers zeggen beiden dat DENK zeker niet alleen een partij moet zijn voor boze allochtonen. De illusie op samenwerking met deze moslimpartij wordt dan ook nog geopperd. En zo kotsen ze nog wat door… Zeepertje is er helemaal klaar mee.

Dan door naar het door de NPOlicor geïnitieerde propagandistische campagneblog gif voor u als kijker. Een drietal items uitgelicht met als eerste de giften van verschillende partijleiders aan hun partij, bedragen versus goedmens-gehalte? Verder is de politieke interaktie op Social Media abominabel, de SP en PVV reageren helemaal niet… Als laatste een “special” (bedoelt voor het rechts spectrum maar dat wordt er niet bijverteld) van alle linkse verraders van de N(O)SB om een “tegengeluid” te laten horen. Er worden een aantal van die linkse gekkies aan het woord gelaten om hun GIF te spugen, manmanman, zum kotsen, wat een dhimmies. Ik vertelde u reeds aan het begin dat deze aflevering zeker een gutmensch-orgasme betreft.

Als laatste onderwerp is er de slachtpartij van ISIS die verkleed als artsen in de Afghaanse hoofdstad Kabul een ziekenhuis binnen wandelden en 30 mensen afslachtten. Een week eerder werd ook al door de Taliban een slachting aangericht waarbij 23 doden vielen. President Ghani is bezorgd, volgens hem zijn er zeker 20 militante groeperingen actief die uit zijn op de val van de regering. Frappant ook hier weer dat het woord “ISLAM” of “JIHADIST” niet valt. De NPOlicor is al helemaal onderworpen aan de islam en ligt op de knieën.

Onderaan staan de categorie 7 blablabla_WatEenGelul items. Deze overige onderwerpen van deze categorie 7 opvul-itempjes, zijn mogelijk voor sommigen wel interessant maar niet in het kader van politieke indoctrinatie, links-rechts-bashing en framing waar het in deze rubrieken over gaat.

Gelukkig, waar bleef weerman Peter toch zolang…

groet Zeepertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.