Beschouwing NPO Journaal woensdag 01-03-2017

Het NPO journaal gedurende een maand gefileerd op gehalte van kleuring, framing, bashing of nietszeggendheid. Vandaag het journaal van woensdag 01 maart met nog 14 dagen te gaan tot aan de Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart. Kunnen ze zich een beetje inhouden bij de NPO tot die tijd of wordt het een orgastisch gebeuren van framing? Objectiviteit naar de belastingbetaler die de NPO financiert valt nooit mee…

npo-verkiezing-journaal-mrt01

De NPOlicor trapt dit keer af met het per direct vertrekken van de Commissaris van de Koning Provinciale Staten Drenthe Tichelaar van de Pvda, het is een agressief links AFA baasje op leeftijd die zich tijdens de openbare hoorzitting op bepaalde momenten danig liet gaan, zoals we dat altijd bij links georiënteerd tuig zien. Hij stapt in ieder geval per direct op. Dat zouden er meer moeten doen.

Vervolgens wordt Groningen onder de loep genomen, de rechters hebben bepaald dat ook psychische schade door de aardbeving in aanmerking komt voor vergoeding. Het is ongehoord eigenlijk hoe die mensen jaren in de shit zitten en er door de zittende elite pas enige prioriteit gegeven wordt aan dit drama wanneer de verkiezingen spelen. Dan gaat de Haagsche meute ineens richting Noorden om interesse te tonen in de situatie. En er zijn, zoals we de afgelopen weken hebben kunnen zien plots vorderingen aangaande de schadeafhandeling. Kijk eens hoe goed we bezig zijn, stem vooral op ons…UGH

wilders-weer-campagne

Geert Wilders hervat de campagneactiviteiten vanwege wijzigingen in de beveiliging. Verder wordt er gezwegen over die wijzigingen. Feit is dat er nu elite militairen van de Koninklijke Marechaussee deelnemen aan de beveiliging van Geert Wilders. Het gaat om leden van de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB).

Dan volgt er een haast wel in paniek zijnde Pinokkio met wat propaganda braaksel waartoe de NPOlicor zich graag leent. Die Rutte waarschuwt voor het gevaar dat Wilders mogelijk de grootste wordt en stelt de vraag of Nederland wil dat er ruimte gegeven wordt aan een politiek die de verschillen benadrukt… Persoonlijk zeg ik;”Ja, ik wil dat”, maar wie ben ik. Rutte is angstig want hij ziet ook dat zijn partij VVD weinig doet in de peiling terwijl de middenpartijen wel naderen…

campagneblog-roos-jinek-clashHet vergiftigende N(O)SB propagandistische Campagneblog moet ook even uit de kast gehaald voor de indoctrinatie van de kijker.  De clash van Jan Roos (VNL) met Eva Jinek wordt uitgebreid geëtaleerd want ja, rechts hè, en dat moet Nederland en de kijker dus niet willen. Echter had VNL na dat gebeuren evengoed wel tientallen aanmeldingen binnengekregen. Ook wordt dan even de politiek correcte gutmensch uit den Haag in beeld gebracht. Klaver, Roemer en dat jankmens van wie ik de naam niet eens wil noemen, begaven zich op een Amsterdams ROC met hun prietpraatjes. De tweedeling in stemgedrag onder de leerlingen aldaar was veelal DENK voor de mohammedanen of die jankmuts (SS). U, als oplettende kijker, is het misschien opgevallen dat de propaganda ook zonder woorden kan. Ondertussen dat voorgaande onderwerpen aan de orde waren campagneblog-kuzu-asscherwas er een geheel andere boodschap in beeld. Op het scherm stond dat jihadist Kuzu geen complimenten gaf aan Wilders en dat Asscher verwacht zo’n 26 zetels te halen… dream on boy…

Dan wordt er als laatste nog even een Donald-bash uitgeperst. De gehele wereld reageerde positief op de speech afgelopen nacht van president Donald Trump in het Congres van afgevaardigden (speech en tekst hier) maar de NPOlicor weet bij monde van verslaggever ter plaatse toch weer even in vermeende stront te roeren door over de financiering te beginnen. Hij spreekt over een nieuwe toon van Trump maar “veel mensen willen weten waar het allemaal heen gaat”. It was just the best fucking speech ever lullo.

Ook nu, de overige items van de categorie 7 blablabla_WatEenGelul opvul-itempjes, staan voor u, zoals gewoonlijk, onderaan opgesomd, mogelijk voor sommigen wel interessant maar niet in het kader van politieke indoctrinatie, links-rechts-bashing en framing waar het in deze rubrieken over gaat.

En daar is onze Gerrit met het weer…

groet Zeepertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.