Democraten gelinked aan CAIR op ramkoers in revolte tegen Trump

bloody-iran-gays-hangingHet is ronduit lachwekkend, eigenlijk in en in triest dat zo’n club van die jankerts aan lefties, homo’s, transgenders en meer van die soort lieden totaal onwetend zijn over de islam.

Ze staan daar onder meer terroristische organisaties als CAIR te verdedigen… Maar wanneer deze lui voldoende dominantie bereikt hebben dan gaat bij dergelijke demonstranten als eerste de kop eraf of bungelen ze aan een galg zoals bijvoorbeeld in Iran.

blog-video-cair-ibrahim-cooper-islamic-govtEn ondertussen staan ze maar te krijsen zonder zich ook maar één seconde te hebben verdiept in de islamitische literatuur. Feitelijk schreeuwen ze hun eigen ondergang over zich af en zijn op geen enkele wijze tot rede te brengen met valide argumenten.

Ook verwijzing naar de 1400 jaar historie en het benoemen van feitelijke aantallen moorden die tegen de 300.000.000 lopen als gevolg van het islamitisch barbarisme krijgt op wonderbaarlijke wijze geen grip op dit soort mensen… Ze lijken een “”twisted mind” te hebben, volledig vergiftigd door wat de mainstream media voorschotelt.

Wij zullen als rechtssrealistische weldenkende mensen het moeten opnemen tegen voor dit soort zielige goedmenschen anders worden wij meegesleurd in hun onwetendheid. We moeten onze rug recht houden en ons geluid mag NOOIT verstommen. Of accepteren wij bij nog verder gaande islamisering als dhimmie oftewel tweederangs burger te moeten leven?

90k-christians-killed-2016-90000-christenenOok voor de christenmens is er maar één uitweg meer wanneer zij nadenken over de geschiedenis en zich bewust zijn van de vrijheid van geloof in de islamitische wereld… dientengevolge is de onderdrukking en moord op hun geloofsbroeders een feit…

christenvervolging-islamitische-arabische-landen-middenoosten-kaartIk weet het wel op 15 maart, u ook?

blog-video-burka-ghosts

 

 

 

IK HOOP HET, Zeepertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.