Tandartsbroers betasten vrouwen: jongste slachtoffer 13 jaar

De broers Jamrad (32) en Jahid (31) uit Apeldoorn hebben jarenlang vrouwen betast die bij hun in de tandartsstoel kwamen liggen. Het jongste slachtoffer zou niet ouder dan dertien jaar zijn, meldt het AD. Morgen moeten de broers zich verantwoorden voor de rechter.

Jahid is orthodontist en Jamrad tandarts. De broers zouden op een slinkse wijze te werk zijn gegaan. Ieder moment gebruikten zij om een hand op de billen van een patiënt te leggen of de borsten te betasten. Slachtoffers wisten zich geen raad met het gedrag en vroegen zich af of het nou per ongeluk ging of niet.

Hoewel de broers constant volhielden dat het ongelukjes waren gingen de patiënten inmiddels uit van opzet. Nadat de vader van een 13-jarig slachtoffer hoorde dat zijn dochter was betast ging hij zelf verhaal halen bij Jahid en gaf hem een paar klappen.

Meerdere vrouwen hebben aangifte gedaan tegen de broers, die sinds 7 juli niet meer werkzaam zijn als tandarts en orthodontist…

leesverder>>
wnl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.