‘Veel klachten over offerfeest in Nieuw-Vennep’

HOOFDDORP Omwonenden van de ontmoetingsruimte van stichting Taqwa aan de Eugenie Prévinaireweg in Nieuw-Vennep hebben veel overlast gehad van de recente viering van het islamitische offerfeest ter plaatse…

/De CDA-leidster zei dat er onder meer buiten gebeden werd. Dat leidde tot veel klachten in de buurt. “Sommigen ervaren het als enigszins bedreigend.” Sedee zei dat het zelf ook in haar tuin had gehoord, maar dat zij het wel mooi vond.

De stichting Taqwa heeft al langer plannen…

/Burgemeester Theo Weterings antwoordde dat de verbouwing van het nieuwe onderkomen op het bedrijventerrein op dit moment gaande is. Hij zei niets te hebben gehoord over klachten over het offerfeest. Over een eerder islamitisch feest was wel eens geklaagd, zo wist de burgemeester. Hij zei na te willen gaan of er recent ook weer klachten zijn binnengekomen en zo nodig in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van het bestuur van de stichting.

Fractievoorzitter Paul Meijer van Forza! haakte daar op in door de burgemeester te vragen wat nou eigenlijk de status is van de ontmoetingsruimte…

leesverder>>
hcnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.