De levensgevaarlijke mediasteun voor Antifa

Naast dat echt extreemrechts wel degelijk bestaat en onder ogen gezien moet worden, zijn na de rellen in Charlottesville twee dingen duidelijk geworden:

  1. De totale hypocrisie van de Westerse MSM in vergelijking met de berichtgeving over de moslimaanslag in Barcelona

  2. Dat de Westerse MSM openlijk sympathiseert met Antifa en geweld gerechtvaardigd vindt mits het voor strijd om het ‘goede’ is.

Bij een moslimaanslag  is het narratief dat de extremisten een andere ideologie aanhangen en het niks te maken heeft met de Islam. Dat we niet alle moslims verantwoordelijk moeten houden en de grote meerderheid vredelievend is en dat we een aanslag niet moeten beantwoorden met haat, maar door schouder aan schouder te staan met moslims.

Betreft het echter een aanslag van extreemrechts dan is deze opgehitst door de haatideologie van rechts’populistiche’ politici. Wordt het gevaar opgeblazen alsof iedereen die rechts is even gewelddadig is en wordt opgeroepen om deze haat te bestrijden want anders is het een glijdende schaal, met natuurlijk de uitroeiing van de moslims als gevolg.

De media zijn zelfs zo ‘objectief’ dat ze in het geval van een moslimaanslag de identiteit van de dader verzwijgen. Of een moslimaanslag bewust neerzetten als een ‘ongeval’…

leesverder>>
joostniemoller\-frankkremers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.