Palestijnen: Abbas’ “cultuur van vrede”

  • Dankzij de leugens van Abbas blijven zijn media tot aan deze dag onwaarheden verspreiden over de “Joodse indringers en de bestorming door kolonisten” van de islamitische en christelijke heilige plaatsen in Jeruzalem. Dit, en dit alleen, is de de bron van aanslagen met messen en auto’s op Israëliërs.

Palestijnse Autoriteit (PA) President Mahmoud Abbas mag binnenkort bekend worden om zijn gevoel voor humor. Zoals veel Palestijnen is Abbas van mening dat westerlingen zijn groothandel in leugens wel zullen slikken. Abbas eindigde bijvoorbeeld zijn 3 mei-ontmoeting met de Amerikaanse President Donald Trump met de volgende kanjer: “We voeden onze jeugd op, onze kinderen, onze kleinkinderen, in een cultuur van vrede.”

Abbas geeft geen nadere details over deze “cultuur van vrede” waarin de Palestijnse kinderen worden opgevoed. Evenmin heeft iemand de moeite genomen om aan hem of een lid van zijn gezelschap te vragen om voorbeelden te geven van die “cultuur van vrede” in de Palestijnse samenleving. Grote westerse media waren nogal snel in het publiceren van Abbas’ onmiskenbare leugen.

Amerikaanse President Donald Trump ontmoet de President van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas in het Witte Huis, op 3 mei 2017. (Afbeeldingsbron: video screenshot)

Blijkbaar is Abbas er net als zijn voorganger Yasser Arafat van overtuigd dat de Palestijnen “alle mensen, van alle tijden” voor de gek kunnen houden over hun ware doelen en bedoelingen…

readmore>>
gatestoneinstitute

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s