De imam weet ‘t: Na verovering Europa is een slavenmarkt noodzaak (english subtitles)

Volgens de regels van de islam worden alle mensen uit het veroverde gebied oorlogsbuit en gevangenen. De vrouwen, de mannen, de kinderen, het geld, de huizen, het land, dit alles wordt eigendom van de islamitische staat. En, zo zegt hij, wat is het lot van de krijgsgevangenen volgens de Sharia? Omdat zij buit vertegenwoordigen, moeten zij verdeeld worden onder de Mujahideen.

Volgens de Hadith stelt de wet dat iedereen die niet heeft deelgenomen aan de inval, geen deel van de buit krijgt. Dit is goed bekend. Wanneer je niet deelgenomen hebt in de Jihad dan deel je niet mee in de buit.

Zeg dat we een land binnenvallen met een populatie van een half miljoen. Wat worden we verondersteld te doen met ze? We gaan na hoeveel Mujahideen er waren. Laten we zeggen dat er 100.000 waren. Dat is het dan, elke Mujahid krijgt 5 van hen. Ieder krijgt er 5. Maar er kan een verscheidenheid zijn. Je kunt twee mannen, twee vrouwen en een kind nemen. Of andersom. Je deelt ze op. Prima.

Zodra dit systeem van kracht is, moet er een slavenmarkt zijn waar je slaven kunt verkopen, slavinnen en kinderen. Elk van deze hoofden heeft een prijs. Laten we zeggen dat ik recht heb op vijf hoofden. Ik heb geen van hen nodig maar kan wel een beetje geld gebruiken. Word ik verondersteld hen op te hangen alleen maar om van ze af te komen?

Nee, je kunt ze verkopen op de markt. Nou, om het voor mij mogelijk te maken ze te kunnen verkopen, moet er een markt zijn.

Dan begint het afdingen: Hoeveel wil je voor deze betalen? En voor die? De koper zegt: 300 ik zeg: Nee, laten we ’t afmaken op 314. Uiteindelijk koopt hij ze. Hij neemt ze en gaat weg.

Vertaling Zeepertje

  • Shocking: Muslim preacher discusses how European slaves will be divided.

En nou maar hopen op een beetje “marktwerking

Dit zijn dus lieden, deze imams, die hier links en rechts ook dergelijk gif in onze samenleving strooien door hier de moskeeën te bezoeken voor zo’n islamitische preek. Het gaat komen lieve lezers, het gaat komen als wij niet opstaan en ons ertegen verzetten. Niet goedschiks dan wel kwaadschiks, tenzij u het accepteert om als dhimmie (derderangs burger zonder rechten maar met de verplichte afdracht van geld [Jizya] aan de moslim overheerser) verder te leven.

U weet toch hoe dat bij de Joden ging? Verzamelen en voorts scheiding van mannen, vrouwen en kinderen. Of dacht u dat u met uw gezinnetje fijn bij elkaar bleef? Nou, wanneer u een mooie dochter hebt, gaan daar toch echt andere dingen mee gebeuren dan met u. Ik laat de rest even aan uw inbeeldingsvermogen…

En uw bezit? Weg, alles weg naar zo’n haatbaard die u in uw eigen garage stopt. Ja, die dochter van u mag mogelijk wel in huis blijven zodat hij zich daarmee kan plezieren samen met z’n islamitische jurkenbroeders. Uw dochter zal aan u vragen; “mam, waarom heeft pap nooit hiertegen gevochten en het zover laten komen?” Verder komt ze niet want haatbaard sleurt haar aan d’r haren naar binnen om “zijn” land te ontginnen. Volledig valide, volledig Sharia, de wetgeving die u nooit ernst nam. De islamisering die u altijd weg bagatelliseerde. U krijgt de gedachte niet meer uit uw hoofd, net als het beeld van uw dochter dat voor altijd op uw netvlies blijft. Ach, laat ik het verhaal maar stoppen, u leert toch nooit. U wilt het niet weten. U blijft wegkijken…

U mag het zeggen . . .

Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.