50 redenen om géén VVD te stemmen

Nog enkele dagen. Het komt er nu op aan. Doorgaans is de VVD-campagne goed georganiseerd, dus de laatste dagen zal alles wat maar positief is aan de VVD gepresenteerd worden. Maar er is ook veel aan te merken op de club van Mark Rutte. Heel veel.

Leugens
We leven in een Westerse democratie, waarin we iedere dag de vrijheid vieren. Over enkele dagen gaan we naar de stembus. Opnieuw vier jaar Rutte betekent het voorzetten van zijn opportunistische manier van leidinggeven: weglachen, wegpraten, negeren, liegen/creatief met feiten omgaan, draaien, glijden. Het is hoog tijd dat we na de verkiezingen een meer integere premier krijgen. Een minister-president die in de eerste plaats opkomt voor de belangen van de Nederlandse bevolking.

50 jaar
rutte-opiniez pinokkioPremier Rutte vierde afgelopen 14 februari zijn vijftigste verjaardag. Om dit tiende lustrum waardig mee te vieren, hieronder voor ieder jaar van zijn leven een reden om niet op zijn partij te stemmen. Inclusief factcheck annex bronvermelding. Daarnaast is dit overzicht handig om die verstokte oom – die nog steeds VVD stemt – nog eens een keer mee om de oren te slaan.

Lees de 50 redenen om niet op de VVD te stemmen en huiver 👇🏽

1. Mark Rutte doet beloften die hij niet nakomt. De beruchte 1000 euro voor werkend Nederland.

2. Rutte loopt achter Merkel aan met haar EU-belang; het Nederlandse belang komt op de tweede plaats.

 

 

rutte-opiniez-belofte-fuck

leesverder>>
opiniez/rutgervandennoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.