Nee, perverse professor Jan Jaap de Ruiter: de moslims zijn NIET DE NIEUWE JODEN maar DE OUDSTE JODEN-VERVÓLGERS

Open één mainstream-medium en ergens vanuit een hoek bespringt je de islam-waanzin als een wild dier. Vandaag weer die halve gare Jan Jaap de Ruiter in Trouw. Néé, De Ruiter, néé, néé, néé, néé, néé-hé-hééé: de moslims zijn niet de nieuwe Joden, maar de oudste Jodenvervolgers in de geschiedenis van de mensheid en de islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre.

Dit titel van gekke Japie z’n stuk alleen alweer: “In het islamdebat heeft een vergelijking met WOII zeker zin”. Ja zeker, vervloekte Hans Worst, want ik zit dezer dagen toevallig dagen een boek te vertalen dat in de Engelse Yale-uitgave een foto op de omslag heeft van de Moefti van Jeruzalem, die het moordwapen controleert van een moslim-jochie dat lid is van een islamitische SS-divisie op de Balkan:

“Heeft het zin om de PVV te vergelijken met de NSDAP van eertijds, vraagt arabist Jan Jaap de Ruiter zich af.”

nazis-islamist-bookNee, perverse professor, dat heeft géén zin, want Wilders gaat géén moslims op de rand van zelf gegraven massagraven mitrailleren en geen vergassings-kampen voor moslims bouwen. Wilders wil gewoon dat de import van die godverdommese nazi-ideologie stopt. Net als ik.

“Van de PVV heb ik altijd gezegd dat de vergelijking met het nazisme niet nodig is om vast te stellen dat het een racistische partij is ( . . .).”

Je kan het zo vaak zeggen als je wilt, zoals Wilders ook gedaan heeft, namelijk dat moslims géén ras zijn maar mensen van verschillende rassen die een ideologie aanhangen. Het helpt voor megahufters als Jan Jaap geen zak…

We eindigen met een kalm citaat van Arabist Urbain Vermeulen:

“Uit de geschiedenis blijkt dat moslims overal waar ze aanwezig zijn geweest, zelfs als minderheid hun wil en wet uiteindelijk hebben opgelegd aan de lokale bevolking. Zelfs de Koptische christenen in Egypte, werden ondanks dat ze in de meerderheid waren behandeld als een ideologische minderheid. Ik zie niet in waarom dat hier en nu anders zou zijn.”

Moslims WILLEN geen buren zijn. En al helemaal geen vrienden. Hebben ze nog nooit ergens ter wereld gewild.

leesverder>>
martienpennings

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.