NPO journaal? Word wakker!

Nu de verkiezingen in aantocht zijn, neemt de framing en bashing extreme vormen aan. Niet alleen bij foute programma’s als DWDD, Pauw en Jinek (om er maar een paar te noemen) maar ook het NPOlicor journaal maakt het steeds bonter met de vergiftiging van “het volk”. Internet en nieuws dat u via Social Media bereikt is zoveel meer betrouwbaar dan onze Rob Trip die in het NPO journaal acteert op aangeven van den Haag.

npojournaal-meme-word-wakker

Een programma als Nieuwsuur doet ook niet onder voor de eerder genoemde formats. Alles over “Rechts” wordt in een negatief licht en met ondertoon gepresenteerd. Trump, AfD of ons eigen Geert Wilders, bashen en framen zullen ze…

Weet wat u kijkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.