Islamitische hond weigert te gaan staan voor de rechter, Update-Video

Want ja, per slot van rekening zijn de ongelovigen de honden die je geen blik waardig moet gunnen, zij zijn ongedierte, het laagste der schepselen. Daar sta je dus niet voor op.

De 30-jarige Ricardo McFarlane werd in de beklaagdenbank door rechter Martin Beddoe bestraft in de rechtbank van Southwark Crown Court. De bekeerde moslim heeft zich niet gehouden aan het eerder opgelegde verbod tot haatprediking.

‘Als meneer McFarlane deze rechter niet met respect behandelt, dan moet ik hem anders behandelen dan het vrijlaten op borgtocht,’ zei de rechter.

Roy Headlam, verdedigend, antwoordde: “Vanwege zijn religieuze overtuigingen gelooft hij dat er maar één persoon is waarvoor hij moet buigen.”

Maar rechter Beddoe antwoordde: “Dit is een seculiere rechtbank die verwacht met respect te worden behandeld. Het is niet strijdig met religieuze principes waarvan ik me bewust ben.”

McFarlane, uit Walthamstow, Oost-Londen, ontkent de voorwaarden van een eerdere uitspraak te verbreken door het verkondigen van de Sharia-wet in Oxford Street en twee andere Londense locaties in maart en april vorig jaar.

“Hij staat ineens zeer vriendelijk voor me op, omdat ik op het punt sta te vertrekken,” zei de rechter, omdat hij de zaak naar 11 september verdaagt.

Also published on Fenixx.org

  • Smug Muslim Tells Judge He’ll Never Rise For Him, Judge’s 4 Words See Him To His Feet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.