Christenen onthoofd en levend verbrand door moslimterroristen

Vier christenen zijn in Kenia op een gruwelijke wijze om het leven gebracht door terroristen van Al-Shabaab. Drie gelovigen werden onthoofd en één persoon levend verbrand, meldt International Christian Concern.

Al-ShabaabOm negen uur ’s avonds overviel een groep gewapende mannen Joseph Kasena (42), de veertiger Changawa Muthemba en Kadenge Katana (17) in het dorp Kasala Kairu. Terwijl de strijders hun hakmessen in de aanslag hielden, sommeerden ze de christenen om de islamitische geloofsbelijdenis te reciteren. Toen ze weigerden, werden ze vastgebonden en met hakmessen gedood, laat Open Doors weten. Ook de verstandelijk gehandicapte, oudere broer van Joseph, Charo, werd vermoord. Caroline, de vrouw van Joseph, zag de overval gebeuren en is zwaar getraumatiseerd. Hun dochter Zawadi (17) was niet thuis.

De gebeurtenis vond vorige week plaats. Een politiebron bevestigt tegenover Reuters dat drie van de vier mannen zijn onthoofd…

leesverder>>
cip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.