Ik wil hier eigenlijk niet wonen . . . OPTYFEN DAN

Ik wil hier eigenlijk helemaal niet zijn en de meeste Nederlanders vind ik nazi’s en fascisten… Buitendien steun ik Erdogan volledig. En ik werd zomaar 10 uur vastgezet, alleen omdat ik “jood” zei tegen een politieman. Zeepertje heeft er maar één woord voor; “OPTYFEN”

En dan zonder demonstratieverbod toch komen en demonstreren, de Nederlandse overheid doet er niets mee… Maar o wee wanneer u 8km/uur te hard rijdt, dan bent u de sigaar. Dat maakt Zeepertje zo ziedend, het meten met 2 maten.

Kijkt u zelf;

Also on Fenixx.org

8 Comments

  1. Ga weer naar jullie land niemand zegt dat je in Nederland moet wonen nog in Belgie dus bol het af en ga naar jullie land en daar mag je zelfs Erdogan gaan pijpen geen probleem. Alle dubbele nationaliteiten moeten worden afgenomen zo simpel is dat. 1 land 1 nationaliteit niet tevreden keer tevreden terug.

    Like

    1. Klopt helemaal, je mag hier zijn en pas je aan lukt dat niet of wil je dat niet ga dan terug zo snel mogelijk of beter gisteren al. Geen geld ook geen probleem je vriend Erdogan heeft geld en als die een echte vriend is geeft hij je het geld voor een ticket terug naar huis kom ook nooit weer terug want zeikers daar hebben we hier niets aan. Ook hier moet gewerkt worden voor ons mooie Nederland. Uit je neus vreten dat doe je maar bij je vriend in Turkije en niet hier. Je bent of Turk of Nederlander en niet allebei en wil je toch allebei zijn dan ben je voor ons GEEN Nederlander op krassen en ga dan in je VADERLAND maar de boel verzieken. 1 Land en 1 Nationaliteit.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.