Gewoon zo!

Ingezonden artikel door @Guttegut62
Posted 22 februari 2017 by Zeepertje in artikelen

hoedan-denkersSteeds vaker zie je de hashtag hoedan voorbij komen. Deze is gericht op het omstreden A-viertje van de PVV en aan Geert Wilders. Kunnen die hoedan-vragers dan helemaal niet zelf nadenken en causale verbanden leggen? De PVV zou geen oplossingen bieden.

Misschien niet geheel en al uitgewerkt op het A-viertje, maar er zijn wel degelijk oplossingen om de ideologie van Islamisten en hun drammerige aanhang flink aan banden te leggen.

Je kunt er ook niét over nadenken. Het aan je voorbij laten gaan, omdat je in een keurige wijk woont, waar het allemaal best wel meevalt. Je kunt het bagatelliseren en je verschuilen achter àlle vormen van orthodoxe religies. Je kunt de mensen die moord en no-democracy-just-islambrand schreeuwen over de voortschrijdende islamisering van onze westerse samenleving in de fascistoïde hoek zetten. Vroeg of laat ligt je kop dan gescheiden van je romp in je bakfiets. Omdat je kleding niet aan de voorschriften voldoet, omdat je niet genoeg bidt, omdat je je niet aan de spijsregels houdt, omdat je geen genoeg kinderen verwekt, omdat je een andere seksuele geaardheid hebt en vooral omdat je je tegen die dogma’s verzet. Gezien het tempo waarmee islamisering zich als een virus verspreidt, zal het niet zo heel lang meer duren.

influx-refugees-women-soldiersMaar we hebben hier toch een democratie?  Hoor je sommigen dan denken, of hardop zeggen. Daar valt weinig aan af te dingen. Ook al is onze democratie niet feilloos. De meerderheid bepaalt en die zou onze democratie dan ook zomaar ineens weg kunnen stemmen, omdat men van mening is dat de sharia prevaleert boven de huidige democratische wetten. Met de huidige instroom en het voortplantingstempo van Moslims kan die meerderheid binnen een decennium zijn gevormd. Nou, niet in Nederland toch? Met de grenzen wagenwijd open wel degelijk. We zijn afhankelijk van het beleid van de landen om ons heen.

En dan nu de oplossingen om dit een halt toe te roepen:

De cultuurrelativist en de verongelijkte Moslim zien de treinen al richting vernietigingskampen rijden? Ik zie een Shariastaat, als het tij niet keert.

De lafhartige houding van deze partijen om voornamelijk uit Noord-Afrika kansloos, crimineel uitschot niet uit te zetten is ronduit stuitend. SP, PvdD, PvdA, GL, D66, Klein, groep Kuzu Öztürk, Houwers, VVD, CU, CDA en Monasch verwierpen deze motie en gingen natuurlijk weer over tot de orde van de dag. Dit tuig kun je gewoon verzamelen en op een marineschip richting de Libische stranden begeleiden. Libië heeft geen centraal bestuur en je hoeft je door de rest van de Noord-Afrikaanse landen niet demografisch te laten chanteren. Je zou zelfs de Libische kuststrook gezamenlijk kunnen bezetten. Compleet met een plan van aanpak. Dat kan daar stabiliteit opleveren en je ontneemt de tweede thuishaven van de bloedhonden van IS. Bovendien neemt dan de exodus uit landen onder de Sahel af. Dat is veel goedkoper en doeltreffender dan een deal zus en zo met onbetrouwbare regimes. Voorwaarde is wel dat het gebied geen EU status krijgt. Noem het voor mijn part een vredesmissie.

mocro-tuigDan hebben we nog te maken met het opgeschoten straattuig wat hele buurten terroriseert. De zoveelste generatie kwelgeesten. Dat je aldus de Koran als knulletje na je eerste ejaculatie een man bent en dan ook de baas over de vrouw (en dus ook je opvoedster/moeder) etaleert zich overduidelijk buiten het portiek. Kindersubsidies intrekken kan hier als een heel goed pressiemiddel dienen. Een koppeling naar het onderwijs wat zelf bepaalt wat er in de klas besproken wordt en niet de Islam zou hierbij ook kunnen helpen. Laten zien wie er de baas is! Voor ernstige groepsdelicten is een vrij eenvoudige oplossing: de maximale strafmaat maal het aantal daders per persoon. Ook aanmoediging geldt als betrokkenheid. Wat zou dit zelfs in alle gelederen van de maatschappij een rustgevende werking hebben.

migranten-door-afrastering-hekGeen migranten uit Islamitische landen meer opnemen. Mensen die nu al achter de hekken in de Balkan zitten, moeten grondig worden gecheckt op taal en dialect. Hun telefoons moeten grondig worden onderzocht. Dat geldt ook voor asielzoekers die al in West-Europa zijn. De leeftijden kun je beter inschatten met botmetingen, indien daar twijfel over is. Jihadisten, oorlogsmisdadigers, criminelen, economische migranten vis je er dan een stuk eenvoudiger uit. Ook dit bedriegende tuig kun je keurig netjes afzetten aan de Libische kust. Ze zien maar hoe ze verder komen. Uitkerings-hoppers met legio identiteiten zijn wat mij betreft eveneens potentiële kandidaten voor een boottochtje. Je zult zien dat de spoeling dun genoeg wordt om de ware noodlijdende niet criminelen een helpende hand te bieden.

deutsche-grenze-halt-kleinSchengen opschorten en weer grenscontroles invoeren zou volgens de huidige regenten tot een ineenstorting van de handel leiden. Ik kan me niet heugen dat dit vóór de invoering van het Schengenverdrag tot catastrofale economische situaties heeft geleid. De techniek met betrekking tot warmte detectoren staat ook niet stil. Er is vast nog wel meer technologische ontwikkeling geweest sinds de invoering van het Schengenverdrag.

Korans en moskeeën verbieden staat er tevens op dat A-viertje. Zoals Geert Wilders al eerder aangaf in het interview door Rick Nieman is dat natuurlijk niet te handhaven. Moskeeën abrupt verbieden naar mijn mening eigenlijk ook niet. Ook al ben ik er wel een voorstander van. Toch zijn er wel handvatten die al in onze wetten en bestemmingsplannen verankerd zijn om het controleerbaar te houden. Er zijn ook veel wetten om het tegen te gaan. De vraag is wat de politiek hiermee doet. Geweld en haat prediken is duidelijk verboden. Het onderscheppen van geldstromen uit de Golfstaten en Turkije is al mogelijk. Banken hebben ook speciale afdelingen om witwaspraktijken en terrorisme gerelateerde transacties te onderscheppen. Pruttelende haatpipo’s die als gastspreker zijn uitgenodigd kun je ook onder het verbod van geweld prediken de toegang tot het land onthouden.

Gericht cameratoezicht en verplicht in het Nederlands reciteren om de controle te houden over wat er nu daadwerkelijk wordt uitgedragen, is ook een optie. Mocht men zich daar niet aan wensen te conformeren, dan kun je alsnog de vergunning intrekken of niet verlengen. Je kenteken afplakken en dan 180 gaan rijden op de snelweg mag ook niet. Daarbij is Nederland een meester in het voeren van ontmoedigingsbeleid als het om vergunningen gaat.

Indien je de voorgaande geopperde maatregelen nationaal en internationaal zou implementeren, zal de Islam een toontje lager gaan zingen. Heel veel mensen zullen vertrekken. Mensen die weigeren westerse waarden te accepteren. Mensen die weigeren te integreren, maar liever segregeren. Mensen die maar blijven drammen, eisen, plunderen en verkrachten. En misschien vertrekken de nuttige idioten wel mee.

Wedden dat de huidige regenten hier de ballen niet voor hebben?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.