Zonder het Christendom zou Europa vandaag niet bestaan zoals het nu is!

Veel westerlingen zijn vreemdelingen in hun eigen cultuur.Voor hun is het christendom een onbekend fenomeen geworden.

Velen denken dat Griekenland en Rome model staan voor de antieke beschaving, die vernietigd is door christelijke barbaren, die de wereld in de donkere middeleeuwen stortten, en dat de beschaving gered is door de Renaissance, en pas de Verlichting ons de ogen opende voor de moderne wetenschap, het marktstelsel en de moderne democratie.Maar,het is simpelweg niet waar, dat het Christendom een hoog ontwikkelde beschaving onder de voet liep en verwoestte…

De Romeinen of Grieken zijn in werkelijkheid een overblijfsel van Christelijke wortels in Europese aarde.Christelijke waarden vormen de basis voor de Europese beschaving.Als we naar de geschiedenis kijken, zien we dat het Christendom meer dan 1700 jaar een belangrijke rol speelde in Europa. Het Christendom heeft in Europa enorme invloed op de samenleving als geheel, kunst, taal, politiek, recht, het gezinsleven, onze tijdsrekening, muziek, en zelfs de manier waarop we denken.

Dit alles is gekleurd door de christelijke invloed van bijna twee millennia.Nederland(die door de christelijke identiteit in een eeuwenlang proces gevormd is) was nog tot aan het begin van de tweede helft van de vorige eeuw één van de meest christelijke landen van Europa . . .

. . . In de Koran staat een groot aantal oproepen om gewelddadig op te treden tegen niet-moslims. In diverse teksten wordt expliciet oproepen om alle niet-moslims te doden:„De heerschappij is alleen voor Allah”-Koran:12:40…„Doodt hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard”-Koran 9:29…„Bevecht hen (de ongelovigen/niet-moslim) totdat er geen fitna (beproeving) meer is en de godsdienst geheel voor Allah is”-Koran 8:39….„Ongelovigen/niet-moslims/ zijn de vijanden van moslims.”-Koran 4:101…„Tussen ons en u, is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD, totdat u gelooft in Allah alleen”-Koran 60.4….„De Islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld”-Koran 4:76, 60:4…enz…

De inhoud van de Koran is zo geformuleerd, dat de bevelen gericht zijn aan moslims van alle tijden, dus ook aan moslims van nu…..Mohammed was vooral een krijgsheer, die ontzettend veel tegenstanders genadeloos over de kling heeft gejaagd.Jezus bereikt mensen door Zijn liefde, niet door hen te onthoofden.Hij opdraagt zijn zwaard weg te doen. Dit leert de huidige christenen dat het woord van de ware God niet door geweld mag worden verspreid.Het Christendom is verspreid door de prediking van het evangelie.Het is van belang te weten dat nergens in de Bijbel oorlogen voorkomen, om het geloof in God te verbreiden.

De Islam en het Christendom verschillen als dag en nacht van elkaar!Het zijn twee totaal verschillende werelden…

OPEN JE OGEN, VOOR DE ISLAM ZE SLUIT!…

readall>>
balkanschronicles

2 Comments

 1. zijn er mensen net als ik, die geloven dat er een grote oorlog zit aan te komen door de Islam.
  En dat wij als burgers het recht hebben(Volgens Protocol 1&2 van de Geneefse con. tot bescherming van slachtoffers van internationale conflicten. van 8 juni 1977) ons te beschermen tegen aanslagen.
  Wie wil er mee helpen denken met het opstellen van een noodplan ter zelfbescherming en hulp aan derde die in nood zijn en anderen die vatbaar zijn voor terreur. Het is zeker niet de bedoeling om te haten , je te bewapenen of staatsondermijnende activiteiten te ontplooien.
  of ben ik de enigste die zich zorgen maakt.

  Like

  1. @Nordlanders (wout) Sowieso maar hopen op herverkiezingen om te beginnen, op een of andere manier moeten mensen worden verenigd en dat is wat er niet gebeurt, ook niet door de pvv, heb meer hoop op FvD volgende keer…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.