Koranlezing 12 mei 2017, Surah 2 / Ayat 223-224

In deze ayats (verzen) spreekt de moslimba’al (ba’al=meester) tot zijn onder(mohamme)danen. Hij richt zich, net als in de koranlezing van gisteren, tot de mannenbroeders. Het onderwerp waar het over gaat betreft echter de kopvod moslimvrouw. Allah (verzonnen door die pedo Mohammed) heeft op voorhand binnen de islam niet veel met vrouwen op. Sowieso is een man twee maal zoveel “waard” maar daar gaat het een andere keer over. Vrouwen zijn vies en vrouwen zijn minderwaardig binnen de islam en dat blijkt hier ook uit onderhavige verzen.

Wel specifiek gaat het hier over de menstruatieperiode van de vrouw. Dit is op meerdere plaatsen in de koran een bepalend gegeven. Bij scheiding en hertrouwen etcetera, worden er “wachtperiodes” door Allah vastgesteld die gelijk zijn aan bijvoorbeeld 3 keer de menstruatieperiode en 10 dagen. Ja, sorry, ik heb het niet verzonnen maar dat staat allemaal in dat zotte boek van ze. De islam is namelijk allesomvattend, het is een manier van leven, vandaar ook die integratieproblemen. Maar laat ik niet afdwalen.

De menstruatie, zo wordt hier gesteld, is iets schadelijks. Ja die Mohammed was waarschijnlijk ook zo’n dokter uit Aleppo Ugh. In ieder geval mag de moslimbroeder zijn lusten niet botvieren op de betreffende mohammedame tijdens die periode. Er is natuurlijk altijd een uitwijk naar de binnen de islam legale sexslavinnen of één van de maximaal 3 overige vrouwen. Een islamiet is het toegestaan om maximaal 4 vrouwen te hebben namelijk. Mohammed ontving wel een voor hem zeer toepasselijke openbaring van engel Gabriël want deze “beperking” gold namelijk niet voor hem.

Neuken is, zoals hier te lezen, een opdracht voor de moslim door Allah. Vraag me overigens ineens af of die Allah ook iets te maken had/heeft met Walhalla… De grote leider bemint (Weet niet of “houden van” een equivalent is in deze context) dan ook de dame wanneer zij zich poetst en tevens Allah aanbidt. Zo gaat dat overigens bijna door dat hele oorlogsboek heen; een handeling, een actie, een ge- of verbod wordt gekoppeld aan ontzag voor Allah, gebed tot Allah enz..en afsluitend met wat dreigtaal

Aangekomen bij ayat 224 zien we de inferioriteit van het vrouwwezen aan de man. Ze is een akker die de man mag bewerken zoals het hem goeddunkt. De moslima is een ding, een gebruiksvoorwerp. Een ding dat voor de man moet zorgen, een ding dat kinderen moet baren en een aantal jaar zogen, en een ding dat op elk door de man gewenst tijdstip met de beentjes wijd moet, waarbij de man de partij is die bepaalt hoe en wat. Er staat “zoals het u behaagt”. De term “doet goed voor uzelf” behoeft geen verdere uitleg lijkt me. De vrouw is dus geenszins partij in deze, waaruit de absolute ongelijkheid spreekt tussen man en vrouw. Natuurlijk staat dit haaks op onze westerse normen en waarden maar dat begrijpt u.

Ook in dit vers is wederom de koppeling gelegd tussen Allah vrezen en de muzelman die zichzelf goed moet doen. Afgesloten wordt met dreigende woorden, iets waar die pedoprofeet die dit alles “echt” geopenbaard heeft gekregen van Allah, handig gebruik van maakt om al die simpele (naïeve) booslims eronder te houden. Pas op want gij zult Allah ontmoeten. En ja, daar is door alle indoctrinatie, die mohammedaan wel erg gevoelig voor. Nou Allah, fok jou.

Kort samengevat over deze ayat;

 • Vrouwen zijn minderwaardig
 • De man heeft absolute zeggenschap over de vrouw
 • Menstruatie is schadelijk
 • Man moet bij de vrouw vandaan blijven tijdens menstruatie
 • Man mag haar niet neuken tijdens menstruatie (zie vorige punt LOL)
 • Allah heeft opdracht gegeven om te neuken
 • Allah bemint een vrouw als zij zich poetst en bidt
 • De vrouw is een gebruiksvoorwerp
 • De man mag met een vrouw (op seksueel gebied hier) doen wat hij wil
 • De man moet zichzelf goed doen
 • De man moet Allah vrezen
 • De man zal Allah ontmoeten (de afrekening)
 • Koran is puur wettisch

Hopelijk heeft u er iets van opgestoken.

Share/Deel deze boodschap ter verspreiding van het ware gezicht van de islam, dank.

En lieve lezers, tot morgen maar weer met wederom een spannend koraans sprookje.

Fijne dag

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.