‘Geen kerkdiensten, wel koranlessen in Rotterdamse buurthuizen’

Lokale politici in Rotterdam zijn boos over een brief van CDA-wethouder Hugo de Jonge, waarin staat dat kerken geen erediensten meer mogen houden in buurtcentra. Leefbaar Rotterdam haalde eerder uit naar B en W omdat in die centra wel koranlessen zouden worden gegeven.

Migrantenkerken in de Rotterdamse wijk Beverwaard houden diensten in buurthuizen.

Vooral de fractie van de ChristenUnie/SGP reageert ziedend op de brief van wethouder De Jonge, waarin de CDA’er zegt een einde te willen maken aan deze praktijk. ‘Kerken er uit, koranlessen mogen blijven? Het moet niet gekker worden!’ zegt CU/SGP-fractievoorzitter Setkin Sies…

leesverder>>
BaukeSchramElsevier

1 Comment

  1. Weg ermee met die koran en dat geloof wat eingelijk een grote sekte is met hun idiote sharia wetten dit moet Wereld wijd verboden worden alleen maar dood en verderf zaaien zij ik heb gelijk.het zijn monsters zonder enige waarden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.