Brief aan mijn zoon

Hey die Vladimir,

Je weet, ik ben geen brievenschrijver maar ik was danig onthutst door hetgeen je me vertelde in ons telefoongesprek gisteren. Vooral gezien de leuke, interessante en vooral diepgaande gesprekken over politiek, MSM media, overheidsindoctrinatie binnen het onderwijs en natuurlijk de daarin prominente rol van de islam die we het afgelopen jaar met regelmaat hadden. Je hebt zelfs de trilogie die ik aan het vertalen ben, de “Zelfstudie Politieke Islam” van Bill Warner, uit de States laten komen om je erin te verdiepen.

vote-keyboard-keys

Je had een kieswijzer ingevuld, zo vertelde je me, en die gaf aan als eerste advies de SP en als tweede PVV waarop ik “grappend” vroeg of je dan SP ging stemmen. ik-stem-nietNou, zo zei je; “Ik ga sowieso niet stemmen want die politiek boeit me niet zo”. Zonder alle argumenten die daarop over en weer werden gewisseld hier te herhalen, vond en vind ik het nog steeds onvoorstelbaar, zeker gezien onze gedachtewisselingen en gesprekken eerder. Jij, als universitair opgeleid en weldenkend realistisch  persoon, mijn zoon, zou toch het belang en de verantwoording van stemmen moeten inzien? Enfin, natuurlijk is het jouw eigen beslissing alleen het verdriet mij ontzettend.

Ik, als jouw pap, die zich met alle energie, tijd en geld(een probleem zo je weet) inzet voor de vrije toekomst van de komende generaties in ons Nederland dat, wanneer er geen omslag komt, afglijdt naar een omgeving waarin wij steeds meer gekneveld worden door met name de invloed van de islam(isering). De onwetende en wegkijkende elite die ons Nederland naar de afgrond leidt, moet worden gestopt.

stemlokaalMijn hart huilt nog steeds Vladimir, omdat ik het echt niet kan bevatten. Je weet, ik schrijf artikelen over de verderfelijkheid van de islam, heb heel veel geld gestoken in stickers tegen de islam en ook de PVV stickers voor de verkiezingen. Ook steek ik veel tijd in het genereren van internet-content voor een breed scala aan Social Media, zelfs heb ik uiteindelijk een website gestart.

Dit alles vanuit een bewogenheid voor ONS vaderland. Eerder schreef ik in een artikel;

“Deze actie is gestart vanuit een bewogenheid voor Nederland omdat ik van mijn land houd en niet wil dat het verwordt tot een islamitische staat waarin de mens als individu met rechten, in bescherming en met een open geest en vrijheid van meningsuiting op een fijne manier moet kunnen leven.

Ik heb geen hekel aan mensen, zelfs niet aan moslims, maar ik haat die verderfelijke ideologie waarvan wij haast elke dag in negatieve zin getuige zijn. Op deze manier draag ik een steentje bij aan mijn ideologisch beeld van een Nederland voor alle mensen die in vrijheid kunnen leven zonder een ander in zijn of haar vrijheid te beperken door die ander jouw “ding” op te leggen. Ik doe dit OOK voor de onwetenden, de ongeïnteresseerden, de naïevelingen, de vrouwen, de leftiërs, de wegkijkiërs en de kop-in-het-zandiërs… en alle andere niet-moslims.”

Of is het, zoals in een recentelijk stuk van Elsevier staat;

”Het is geen vrolijk makende analyse, dat hoger opgeleiden als het om politieke en maatschappelijke thema’s gaat relatief vaak conformistische kuddedieren zijn. Het gaat natuurlijk ook vaak om sociale stijgers, die zich hun sociale stijging niet graag laten afnemen door een fout bevonden opvatting aan te hangen.

Hoger opgeleiden denken wel twee keer na. Niet om tot een beter inzicht of beter gefundeerde opvatting te komen. Nee: om te voorkomen een onwelgevallige opvatting te hebben.”

invloed-politiek-puntenIk hoop het niet Vladimir. Het blijft je goed recht om niet te gaan stemmen natuurlijk. Ook voor de niet-stemmers wil ik een toekomst in vrijheid. Jij toch ook? En uitgaande van het gevaar dat de islam in zich bergt, hetgeen jij ook ziet, zijn er ook een aantal alternatieven buiten de PVV, een VNL, FvD of wellicht de SGP kunnen een optie zijn? Overweeg je standpunt over al dan niet stemmen nog eens alsjeblieft…

Het zal mijn tijd wel duren, mijn gedrevenheid is voor jou en jouw generatie.

Liefs, je pap

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.