Begrijp de Islam; Het verhaal van Mohammed (Hoofdstuk 32 – Einddoel)

32. Mohammed, de laatste termijn / het doel

Moslims zijn menselijke wezens zoals elke andere. Ieder van ons kan een moslim worden. We moeten gewoon drie keer in het Arabisch de uitdrukking van geloof (de Shahada) maken. Islam is echter geen mens en ook geen religie.

Integendeel, het is een systeem. Een systeem dat werd ontworpen door Mohammed (en in mindere mate zijn vroege volgelingen) om zo nodig de wereld met geweld over te nemen.

Eenmaal voltooid, zouden alle andere culturen worden vernietigd en vervangen door een islamitische monocultuur. Als deze beoordeling maar ten dele juist is, zouden we op zijn minst een geïnformeerde en zeer serieuze discussie moeten hebben over de implicaties van de groeiende islamitische macht.

Dit idee klinkt misschien vergezocht naar iemand die onwetend is met de islamitische doctrine. We weten echter al dat het in de eerste plaats volledig in overeenstemming is met de doelstellingen van de islam, die duidelijk worden uiteengezet in de islamitische doctrine.

Ten tweede toont zelfs een toevallige blik op de islamitische invloed van vandaag alle resultaten die we zouden verwachten, als zo’n plan van kracht zou zijn. Houd in gedachten dat wat tot nu toe in dit boek is besproken, slechts het topje van de ijsberg is.

Hoeveel mensen hebben bijvoorbeeld van een ZUS gehoord? Waarschijnlijk niet veel die ik zou raden. ZUS (Zones Urbaines Sensibles, of Sensitive Urban Zones) is het nogal onopvallende afkorting gegeven door de Franse regering, naar een gebied in Frankrijk dat meestal wordt bewoond door arme (meestal moslim) immigranten [http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france].

Niet-moslims gaan op eigen risico naar deze gebieden. De politie en het leger gaan met tegenzin en alleen met geweld naar deze gebieden.
Veel van deze gebieden implementeren op zijn minst enige mate van sharia. In 2006 waren er volgens de Franse regering maar liefst 751 van deze gebieden, en ongeveer 8% van de Franse bevolking woont in deze zones.

ZUS’s zijn handig vermeld op een webpagina van de Franse overheid, compleet met plattegronden [http://sig.ville.gouv.fr/Atlas/ZUS/]. Van wat we weten over islamitische demografie en immigratie (en de projecties van de overheid bevestigen dit), we kunnen er zeker van zijn dat deze zones de komende decennia exponentieel zullen groeien.

Denk daar maar even aan, 8% van de Franse bevolking woont in gebieden die tot op zekere hoogte onder de bezetting van een buitenlandse mogendheid staan en het heeft zelfs geen vermelding in de pers gekregen. Het is duidelijk dat er iets heel vreemds aan de hand is, wat niet wordt verklaard door het officiële verhaal ‘Moslims zijn arme slachtoffers van westerse agressie’.

Niemand weet hoe de toekomst zal uitpakken, maar het lijkt erop dat we ons op een kantelmoment bevinden tussen twee scenario’s, één optimistisch, één pessimistisch.
In optie één; Moslims zullen in de westerse wereld in aantal en kracht blijven toenemen. Immigratie en hoge geboortecijfers zullen een toename van de politieke macht betekenen, geholpen door geld van de wereldwijde Ummah.

Er komt een gestage daling van de vrijheden, met name vrijheid van meningsuiting en godsdienst. Mensen die openlijk tegen dit proces zijn, worden belasterd, vervolgd, bedreigd en zelfs vermoord. De sharia-wetgeving zal de westerse seculaire wetgeving gestaag vervangen en niet-moslims zullen het slachtoffer worden van steeds toenemende discriminatie en ontkerkelijking, waar ze geen macht tegenover hebben.

Sporadische voorbeelden van weerstand tegen dit proces zouden worden opgevangen met oproer en willekeurige vergeldingen, gevolgd door harde regeringsmaatregelen tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor het geweld (de niet-moslims).

Het eindspel is natuurlijk een islamitische maatschappij geregeerd door de sharia-wetgeving waarbij de niet-moslims leven als dhimmis, poll belasting betalen aan de moslims en vernederd worden.

Scarily, hoewel het niet politiek correct is om dat te zeggen, speelt veel hiervan zich nu af en de rest is door de geschiedenis heen vele malen voorgekomen en is dus nauwelijks zonder precedent. Hoe lang dit proces duurt, is moeilijk te weten, maar mijn beste inschatting is dat onze samenlevingen binnen 30 jaar onherkenbaar zullen zijn. Velen van ons zullen daarom in de buurt zijn om aan onze kleinkinderen uit te leggen hoe we dit laten gebeuren.

In het optimistische scenario zullen dingen heel anders uitpakken. Mensen zullen beginnen te begrijpen waar de islam echt over gaat. Ze zullen zichzelf en anderen opvoeden en een geïnformeerd debat beginnen. Van moslims wordt verwacht dat ze harde vragen over hun geloof beantwoorden en geen gratis pas zal worden gegeven in de naam van politieke correctheid.

Moslims die pleiten voor gewelddadig verzet tegen dit proces, worden gevangengezet en / of gedeporteerd. Beginselen zoals de rechtsstaat, gelijkheid en vrijheid van meningsuiting zullen worden bevestigd en van alle burgers wordt verwacht dat ze deze handhaven. Van moslims die hun geloof willen behouden, wordt verwacht dat zij de implicaties begrijpen en ijzeren garanties bieden dat dit niet tot onaanvaardbaar gedrag zou leiden.

Mijn gok is dat de overgrote meerderheid veel, zo niet alle, leringen van de islam zou verwerpen en dat ex-moslims het meest vocaal zouden zijn als ze oproepen tot een totaalverbod.
Slechts een van deze opties is mogelijk. Welke de overhand heeft, hangt voor een groot deel van je af. Als een van de weinige mensen die dit onderwerp begrijpt, heb je nu een keuze. Of je kunt deze informatie negeren en wachten tot iemand anders er iets aan doet (wat ze niet zullen doen) of je kunt een paar eenvoudige stappen nemen om ervoor te zorgen dat optie twee degene is waarmee we allemaal leven.

Dat betekent dat je dit boek moet afwerken, zelf een beetje onderzoek moet doen (als je zo geneigd bent) en dan dit boek en de kennis die je hebt met zoveel mogelijk mensen kunt delen. De beste manier om dit te doen, wordt behandeld in het volgende hoofdstuk, maar let op. De wereld is nu afhankelijk van jou en de mensen om je heen om anderen te onderwijzen en te motiveren. Onze voorouders hebben bloed vergoten om ons vrijheid te geven; met slechts een kleine inspanning kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen die van hen niet verliezen.

Een manier om echt een groot verschil te maken, is om het e-mailadres van je parlementslid te achterhalen en dit naar hem / haar te sturen, of beter nog, het uit te printen en het naar hem te brengen (pocketversies zijn beschikbaar op Amazon.com (zoeken voor “The Story of Mohammed Islam Unveiled”) of neem contact met mij op voor een afdrukbaar pdf-bestand op harryr@actforaustralia.com).

In feite zou iedereen die denkt dat u baat zou kunnen hebben bij deze kennis, of het nu gaat om krantenredacteuren, rechters, schooldirecteuren, universitair docenten enz. Hoe meer hoe beter. (Belangrijke tip: mensen lezen het graag in print, niet op de computer).

Een andere manier om echt een groot verschil te maken, is simpelweg om een goede recensie achter te laten over dit boek op de Kindle-site van Amazon. Dit is erg belangrijk. Zoals u waarschijnlijk weet, kijken veel mensen naar de beoordelingen voordat ze besluiten een boek te kopen. Neem alstublieft de tijd om dit te doen.

Een waarschuwing voordat u een recensie schrijft. Vermijd alsjeblieft kritiek te hebben op de islam of moslims. Nadat u het volgende hoofdstuk hebt gelezen, begrijpt u waarom. Opmerkingen in de trant van “Het heeft echt mijn ogen geopend” of “Dit boek is fantastisch” zou zeer nuttig zijn.

Ik zou u ook willen vragen om goed na te denken over het aantal sterren dat u bij een beoordeling achterlaat. Een vijfsterrengemiddelde op Amazon is als de Heilige Graal om geloofwaardigheid te boeken. Zeer weinig boeken bereiken dit en diegene die zich onderscheiden van de duizenden andere boeken zoals niets anders.

Er is slechts één beoordeling met vier sterren nodig om dit terug te brengen tot 4,9. Het verschil dat dit maakt, zal de beslissing van duizenden om te downloaden beïnvloeden, dus denk alstublieft lang en hard na voordat u minder dan vijf sterren geeft.

Een van de beste manieren om dit te verspreiden, is door Kindle-kopieën als volgt cadeau te doen aan mensen via Amazon: (helaas werkt dit alleen voor mensen in de VS.

1. Selecteer het boek in de KindleStore

2. Klik op de productdetailpagina op de knop Geef als een geschenk.

3. Voer het persoonlijke e-mailadres van uw ontvanger in.

4. Voer een afleverdatum in.

5. Voer een optioneel geschenkbericht in.

6. Klik op de knop Uw bestelling plaatsen om uw geschenkaankoop af te ronden met uw Amazon 1-Click-betaalmethode.

Ik heb dit boek gepubliceerd op de Kindle met een prijs van US $ 0,99 cent, wat betekent dat de meeste mensen gemakkelijk tien exemplaren zouden kunnen schenken aan mensen waarvan zij denken dat ze ze zouden kunnen lezen. Zoals je wellicht weet, kunnen vrienden die geen Kindle-apparaat hebben, de gratis app of het gratis programma downloaden voor hun iPad of computer (eenvoudig te vinden op Amazon).

Dit verspreidt niet alleen kennis naar je vrienden, maar het verhoogt dit boek door het rangschikken van kindle waardoor het voor iedereen zichtbaarder wordt. Ik kan niet benadrukken hoe belangrijk dit is. Door dit te doen, kunt u helpen dit boek ‘Viraal’ te verzenden. Als iedereen dit doet, kunnen we dit boek op de Amazon-lijst met Bestsellers plaatsen naast alle boeken van de wereldranglijst.

Misschien moet ik op een later tijdstip de prijs verhogen tot ongeveer US $ 2,99 om deel te nemen aan bepaalde Amazon-marketingprogramma’s, maar dit zal waarschijnlijk tijdelijk zijn, dus neem contact met mij op om te weten wanneer de prijs weer lager komt te liggen als u dit aan anderen wilt doorgeven .
Als je het niet eens bent met wat ik heb geschreven, ben je in goed gezelschap met ongeveer zes miljard zielen aan jouw zijde. Een persoon die het wel met mij eens was, was een Nederlander genaamd Theo Van Gogh, kleinzoon van de jongere broer van Vincent Van Gogh. Hij was dapper genoeg om een ​​korte film over de islam te maken met de naam “Submission”, die een aantal van zijn realiteiten blootlegt, net zoals dit boek heeft gedaan. Dit is de laatst bekende foto van Theo van Gogh nadat hij op brutale wijze was doodgestoken door een moslim. Je kunt nog steeds de dolk uit zijn borst zien steken.

Dit is slechts één van de conservatief geschatte 270 miljoen mensen die in de laatste 1400 jaar door Jihad zijn gedood [Centre for the Study of Political Islam]. In de twaalf jaar sinds 9/11 zijn er meer dan 21.000 terroristische aanslagen door moslims geweest. Verwacht niet dat deze aanvallen snel zullen eindigen, tenzij mensen de waarheid over Mohammed en de islam leren.

Ik laat je achter met een citaat van Winston Churchill. Jaren voor de Tweede Wereldoorlog was het bijna universeel eens dat Hitler en zijn Nazi-partij slechts een groep patriotten waren die de Duitse trots wilden herstellen en de economie wilden laten herleven.
Churchill negeerde de publieke opinie en noemde ze als gevaarlijke suprematische totalitariërs. Voor zijn problemen werd hij door iedereen bestempeld als een “oorlogszuchtige” (de woorden “hatemonger” en “Naziphobic” waren nog niet uitgevonden).
Wat tegenwoordig weinig mensen weten, is dat Churchill in zijn jonge jaren vocht tegen moslims in Soedan. In die tijd probeerden ze de christenen in het zuiden van het land te vernietigen (dingen zijn niet veel veranderd). In zijn memoires schreef hij het volgende:

“Hoe vreselijk zijn de vloeken die het Mohammedanisme op zijn aanhangers legt!
Naast de fanatieke razernij, die bij een man even gevaarlijk is als hydrofobie
bij een hond is er deze angstige fatalistische apathie. De effecten zijn zichtbaar in veel
landen. Verbeterde gewoonten, slordige landbouwsystemen, trage methoden
van handel en onveiligheid van eigendom bestaan waar de volgelingen van de Profeet
heersen of leven. Een gedegradeerde sensualiteit berooft dit leven van zijn gratie en verfijning; de
volgende van zijn waardigheid en heiligheid.

Het feit dat in de Mohammedaanse wet elke vrouw bij een man hoort te horen
zijn absolute bezit, hetzij als een kind, een vrouw, of een bijvrouw, moet
uitstellen van de definitieve uitsterving van de slavernij totdat het geloof van de islam is opgehouden
een grote macht onder mannen zijn. Individuele moslims kunnen prachtig zijn
kwaliteiten – maar de invloed van de religie verlamt het sociale
ontwikkeling van degenen die het volgen. Er bestaat geen sterkere retrograde kracht
in de wereld. Verre van stervende te zijn, is Mohammedanisme een militant en
het bekeren van het geloof. Het heeft zich al verspreid over Centraal-Afrika,
het verhogen van onverschrokken krijgers bij elke stap; en was het niet dat christendom
is beschut in de sterke armen van de wetenschap, de wetenschap waartegen het is
had tevergeefs geworsteld, de beschaving van het moderne Europa zou kunnen vallen, zoals viel
de beschaving van het oude Rome. “[-Sir Winston Churchill (The River War, first edition, Vol. II, pages
248-50 (London: Longmans, Green & Co., 1899)]

Het betrof mij altijd dat iedereen het niet eens leek te zijn met wat ik zei. Toen ik er eenmaal achter kwam dat Churchill aan mijn kant stond, heb ik er nooit nog een moment aan gedacht.

Voor diegenen van jullie die dit tot nu toe hebben gelezen, bedankt voor het nemen van de tijd, ik hoop dat je het leuk vond, ik hoop dat je het begrepen hebt en ik hoop dat je geïnspireerd zult worden om dit door te geven aan iedereen waarvan je denkt dat het het zal lezen, terwijl het nog steeds is mogelijk om dit te doen.
Harry Richardson

harryr@actforaustralia.com