The greatest story never told…

Sinds het midden van de 20e eeuw heeft de wereld slechts één kant van een ongelooflijk verhaal gehoord. Het verhaal van een jongen uit een gewoon gezin wiens ambitie het was om kunstenaar te worden, maar in plaats daarvan een zwerver werd.

Zijn bestemming was echter niet om af te dwalen in de wachtende vergetelheid, maar om op te staan ​​tot de grootste hoogten van macht, om uiteindelijk een van de meest invloedrijke mannen te worden die ooit heeft geleefd.

Nu is hier voor het eerst een gedocumenteerd verslag van een verhaal waarvan velen geloven dat het ‘t

Het grootste verhaal dat NOOIT is verteld!” is.

Leer het onvertelde verhaal over de meest beschimpte man in de geschiedenis. Adolf Hitler, The Greatest Story Never Told is een 6-uurs documentaire van TruthWillOut Films.

Deze baanbrekende documentaire beschrijft de opkomst van Duitsland van de nederlaag in de Eerste Wereldoorlog, tot communistische pogingen om Duitsland over te nemen; hyperinflatie tijdens de Weimar Republiek, wijdverbreide werkloosheid en ellende, en Adolf Hitler’s machtsstijging.

Het onthult ook een persoonlijke kant van Adolf Hitler: wie hij was, zijn familieachtergrond, zijn kunst en strijd in Wenen en wat hem motiveerde om aan de macht te komen.

Er is zoveel verborgen geschiedenis om te vertellen; FDR Pearl Harbor-samenzwering, Sovjet-brutaliteit, verraad en misleiding aan alle kanten. Weten we echt de ware kosten van oorlog? Beschikken we echt over alle feiten?

Bekijk deze serie en ontdek de echte grondoorzaken van de Tweede Wereldoorlog. Doe je eigen onderzoek en beslis wat je wilt geloven. Denk anders.

👉Missing link? Search lists or keywords👇