🆘Defend Europe now, yes YOU 👊 D E F E N D 👊 E U R O P E 👊 N O W 💪

Elke week, elke dag, elk uur overspoelen schepen, volgepakt met illegale immigranten, de Europese grens, er vindt een invasie plaats.

Deze massa-immigratie verandert het aanzicht van ons continent. Wij raken onze veiligheid, onze manier van leven kwijt en we worden in minderheid in ons eigen land. Onze toekomst ligt onder vuur. Het begint allemaal hier, bij de Europese grens. Precies hier zetten de illegalen de eerste stap op Europees grondgebied. Precies hier, brengen de NGO’s en mensensmokkelaars, de toekomst van onze mensen in gevaar. Precies hier verraden onze regeringen ons en laten ons in de steek door dit te laten gebeuren. Vanuit heel Europa verzamelen wij ons hier in Sicilië om aktie te ondernemen. Onze missie is helder en eenvoudig;

Het verdedigen van Europa!

We willen de zogenaamde humanitaire NGO’s (Niet Gouvernementele Organisatie’s) ontmaskeren. Zij werken samen met mensensmokkelaars die leven van de ellende van mensen. Zij zouden onze grenzen moeten bewaken en die criminelen te lijf gaan op zee. Dit is nog maar het begin. Wij zijn een grote reddingsoperatie aan het voorbereiden op de Middellandse Zee. Het is een missie om Europa te redden door illegale immigratie te stoppen. We willen een bemanning hebben, een schip klaarmaken en richting de Mediterranee varen om op jacht te gaan naar deze vijanden van Europa.

Voor onze missie hebben we uw hulp nodig. De migratielobby is gefinancierd met honderdduizenden euro’s door regeringen en grote donateurs. Wij, aan de andere kant, zijn volledig van u afhankelijk voor de financiering van deze missie en voor de verdediging van Europa.

Waar de regeringen falen, daar staan wij op omdat dit land van ons is, het begint hier en het moet hier eindigen.

  • Mission: Defend Europe – Identitarians block NGO Ship (REMOVEDbyYouTube!)
  • Identitarians block NGO ship in Catania – the Video

Kunt u wat missen?

vertaling Zeepertje en alstublieft: DEEL dit bericht! / SHARE this message!

Update 23 june;

  • Paypal canceled our account – but we got a ship!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.